Directiechauffeur

Laat u veilig en betrouwbaar rijden door een gediplomeerd chauffeur

Bij Opstal Service maakt u al gebruik van een directiechauffeur voor €31,- per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering.

KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN.

OP AFROEP

Opstal Service biedt u de mogelijkheid waar en wanneer u maar wilt een gediplomeerde directiechauffeur in te huren op afroepbasis. Het uurtarief van onze directiechauffeurs bedraagt slechts €43,10 (ex. BTW) per uur.

VASTE UURBASIS

U wenst een vaste directiechauffeur tot uw beschikking. We stellen u een gediplomeerde directiechauffeur voor nadat we gezamelijk een duidelijk persoonsprofiel hebben opgesteld.

OPLEIDING

Directiechauffeurs van Opstal Service beschikken over een CCV-D of DEKRA certificaat. Dit houdt in dat onze chauffeurs minimaal 85 trainingsuren hebben gevolgd en onafhankelijk zijn getoets door het CCV en/of DEKRA.

Voordelen

MINIMALE EISEN DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van het landelijk erkende CCV-D1 certificaat en hebben hierdoor de vakopleiding Directiechauffeur afgerond. Wanneer de veiligheid daarom vraagt vanwege een verhoogd risicoprofiel is het zelfs mogelijk een beroep te te doen op directiechauffeurs met een CCV-D2, D3 of D4 certifiicaat.

 

De directiechauffeurs van Opstal Service kunnen u naast het chauffeuren ook helpen met andere klussen gedurende hun wachttijd. Daarnaast zorgen zij er natuurlijk voor dat uw auto er perfect uit zal zien wanneer u weer opgehaald wordt. 

RESERVEER EEN DIRECTIECHAUFFEUR

1: Selectie

Een van onze accountmanagers heeft met u een persoonlijk consult om uw wensen te inventariseren. Op basis hiervan wordt een lijst geschikte kandidaten voorgedragen. Wij bieden u de mogelijkheid om uit deze lijst een selectie te maken.

2: Proeftijd

De voorgestelde chauffeur gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd. Mocht u tevreden zijn over de chauffeur zal hij/zij op vaste basis kunnen gaan chauffeuren. Mocht er geen klik zijn, zullen wij een andere gediplomeerde chauffeur voorstellen.

3: Terugkoppeling

In overleg met uw contactpersoon worden de werkzaamheden van uw directiechauffeur geëvalueerd. Op basis hiervan zullen er bepaalde handelingen volgen tot optimalisatie van de dienstverlening om de samenwerking voort te zetten.

Willemsplein 2-4
5211 AK 's-Hertogenbosch