Studentchauffeur

Maak nu zeer voordelig kennis met een studentchauffeur

Bij Opstal Service maakt u al gebruik van een studentchauffeur voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering.

KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN.

EEN STUDENTCHAUFFEUR VAN OPSTAL SERVICE STAAT VOOR
PRIJS
Een studentchauffeur is een bijzonder voordelige optie. Mede door onze grote poule van studenten verspreid door heel Nederland, krijgt u altijd een chauffeur bij u uit de buurt. Vanwege de studenten OV-chipkaart zijn de reiskosten, tot zover mogelijk is, zeer beperkt.
KWALITEIT
Door ons zelf-ontwikkelde beoordelingssysteem is het mogelijk continu onze kwaliteit te waarborgen. In het systeem geeft u zelf een voorkeur aan voor een specifieke studentchauffeur. Bij het inplannen van een volgende ritaanvraag wordt uw beoordeling altijd meegenomen.
LEVERINGSGARANTIE
Wij hebben niet alleen een landelijke dekking, maar beschikken ook nog eens over 750 actieve studentenchauffeurs. Daarom bieden wij een 100% leveringsgaratie tot 24 voor aanvang van de reservering. Ook 95% van de last-minute reserveringen worden ingevuld.
Intern opgeleide studentchauffeurs
Onze  studentchauffeurs doorlopen een intensief werving- en selectietraject. Door een zelf-ontwikkelde rijtest worden onze studentchauffeurs zeer goed opgeleid. Ook wordt er veel aandacht besteed aan omgangsvormen met de klant. De student kan daarnaast worden ingezet voor het tanken tot het wassen van de auto, maar ook het laten uitvoeren van een servicebeurt of een bandenwissel.
Onze studentenchauffeurs zijn in het bezit van een geldig studenten OV-chipkaart waardoor er over het algemeen geen reiskosten (doordeweeks) in rekening worden gebracht.  U geeft nu alleen geld uit aan de chauffeursdiensten, zodat u ondertussen op de achterbank kunt doorwerken of uitrusten.
MINIMALE EISEN STUDENTENCHAUFFEURS

Presentatie & Communicatie

Een studentchauffeur wordt geselecteerd op basis van zijn presentatie, flexibiliteit en verzorgdheid. Naast de rijvaardigheid wordt er veel aandacht besteed aan de omgangsvormen met de klant.

Leeftijd & Opleiding

Een studentchauffeur van Opstal Service studeert aan een hogeschool of universitaire instelling. De chauffeurs zijn minimaal 19 jaar oud en hebben minimaal 1 jaar hun rijbewijs.

Wegennet & Flexibiliteit

De studentchauffeur heeft een uitstekende kennis van het wegennet en een representatief kostuum. De chauffeurs hebben uiteraard geen probleem met onregelmatige werktijden.

Willemsplein 2-4
5211 AK 's-Hertogenbosch