BOB Chauffeur

Veilig en voordelig naar huis voor slechts €28,75 per uur

Bij Opstal Service maakt u al gebruik van een BOB Chauffeur voor €28,75 per uur. U valt automatisch onder onze gratis verzekering.

KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN.

EEN AVONDJE OP STAP MET EIGEN AUTO

Veilig naar huis

Een avondje uit, trouwerij of diner en u mag vanwege de alcoholische versnaperingen niet meer deelnemen aan het verkeer. Dan kunt u terecht bij Opstal Service voor een BOB Chauffeur. Deze chauffeur biedt u de mogelijkheid om met uw eigen auto veilig naar huis te rijden. U neemt plaats op de passagiersstoel en deze thuisbreng chauffeur rijdt voor u. 

Voordelig in eigen auto

De inzet van een BOB Chauffeur heeft vele voordelen ten opzichte van alle andere opties. Zo bespaart het u in bijna alle gevallen veel meer kosten dan de inzet van een taxi. Daarnaast rijdt u op de heenweg zelf gemakkelijk van A naar B en hoeft u geen openbaar vervoer in te zetten. Dit kan u veel tijd schelen en is vaak ook nog eens heel erg prijzig.

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over onze chauffeursdienstendiensten, belt u dan ons telefoonnummer: 088-2428383. Het team van Opstal Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

HOE WERKT DE INZET VAN EEN BOB-CHAUFFEUR

1: Aanvraag

Vraag de rit ten minste 24 uur voor aanvang aan bij een van onze medewerkers. Zo blijven de kosten laag en wordt er een geschikte chauffeur ingepland.

2: Uitvoering

Op basis van de eindlocatie van uw aanvraag, wordt er een chauffeur uit de regio ingepland. Hij of zij reist met het OV naar uw start locatie en rijdt u terug naar huis.

3: Kosten

Per BOB rit wordt minimaal 4 uur in rekening gebracht, dit geldt vanaf 22:00 uur. Voor nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven.

Willemsplein 2-4
5211 AK 's-Hertogenbosch